Wanneer de eerste zonnestraaltjes komen piepen, kan de strijd voor het meest populaire horecaterras losbarsten. Net als elke andere café -of restaurantuitbater wil jij het grootste aantal klanten op jouw terras gelukkig maken. In de zomer is dat piece of cake. Mensen zullen sowieso de weg wel vinden naar eender welk terras met een vrij tafeltje. Maar zou het niet fijn zijn als je dit terras ook in de winter kunt benutten? Sinds de hele Covidcrisis vinden de meeste mensen het immers niet meer zo fijn om dicht op elkaar gepakt te zitten in een kleine, gesloten ruimte. En ook je rokende klanten zijn niet gelukkig als ze met hun sigaret in de regen moeten gaan staan. Hier lees je hoe je jouw terras het hele jaar door in gebruik kunt nemen.

Aangepaste overkapping

Misschien heb je er al eens over nagedacht om je terras te laten overkappen. Waarschijnlijk heb je dan ook gemerkt dat dit niet zo vanzelfsprekend is. De steunpilaren van zo’n overkapping nemen vaak veel plaats in en wind en regen kunnen de sfeer nog steeds verpesten door langs de zijkanten binnen te waaien. Met een stretchtent op maat los je dit probleem zo op. Zo’n tent is makkelijk te (laten) installeren en neemt weinig plaats in. Door het lassen van de naden van je stretchtent op maat in plaats van ze dicht te stikken, wordt deze tent extra sterk, veilig en bestendig tegen de regen. Je kunt er ook voor kiezen om zijwanden aan je stretchtent te laten maken, waardoor je de regen en de wind buiten kunt houden. Wil je je tent echt volledig personaliseren? Ook dat kan. Je kunt de tent in een kleur naar keuze laten ontwerpen of zelfs het logo van je café of restaurant erop laten printen. Zo wordt jouw terras niet alleen het populairste, maar ook het bekendste van de hele buurt!

Waarom kiezen voor een tent als terrasoverkapping?

Een tent als terrasoverkapping voor horeca is op alle vlakken de slimste keuze. Niet alleen kun je ze volledig op maat laten maken en laten personaliseren, bovendien is het ook een veilige en waterdichte oplossing om al onze vier seizoenen te overbruggen. De tenten laten het perfect toe om terrasverwarming in te bevestigen en ze zorgen sowieso voor een gezellige sfeer. Door tijdens de winter zijwanden aan je terrasoverkapping voor horeca te bevestigen, hou je de regen, de wind en de koude buiten. Tijdens de zomermaanden biedt de tent dan weer een aangename schaduwplek om wat verkoeling te vinden. Met een stretchtent ben je er dus het hele jaar door zeker van dat je veel cliënteel kunt ontvangen en hen gezellig kunt laten borrelen. Dat is fijn voor hen, en ook voor jou!